Zvěřina
Kód: 0559906Detailní popis produktu
Vaření ze zvěřiny už dávno není výsadou myslivců. Dnes se dá jelení, srnčí či kančí maso sehnat třeba online. Zvěřina je totiž velmi ekologické maso: zvěř žije ve volné přírodě, konzumuje jen to, co jí chutná. Maso je libové a neobsahuje stresové hormony. A příprava zvěřiny vůbec není tak složitá, jak byste si možná představovali. Tato kuchařka kromě klasických a moderních receptů nabízí i důležité tipy a triky. Kromě pečení představí i přípravu trhaného masa, burgerů či wrapů, nezapomíná ani na silný zvěřinový vývar.Doplňkové parametry
Kategorie: | Kuchařky a nápoje |
---|---|
Autor: | Matthias F. Mangold |
EAN: | 9788075412553 |
Jazyk: | cze |
Počet stránek: | 64 |
Druh produktu: | kniha, brožovaná vazba |
Rok vydání: | 2022 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář