Zfermentujte to! - Základní kurz kvašení ovoce, zeleniny a ořechů

Kód: 0633542
Neohodnoceno
Značka: Víkend
351 Kč
Skladem - dodání do 4 dnů
Fascinující fermentace Radost z fermentovaných rajčat, prokvašených jablek nebo sýrového kešu bochánku? Tento základní ku...

Detailní informace

Detailní popis produktu

Fascinující fermentace

Radost z fermentovaných rajčat, prokvašených jablek nebo sýrového kešu bochánku? Tento základní kurz kvašení vám pomůže na cestě k trvanlivosti regionálního a sezonního ovoce, zeleniny a ořechů a k jejich úžasné chuti.

Autorka Stefanie Horn vám v této knížce ukáže, jak se dají se základními praktickými vědomostmi, užitečnými tipy a recepty s moderními nápady vykouzlit kreativní fermentované zázraky. Několik jednoduchých kroků vede nejen k rozmnožení mnoha živých organismů a produkci probiotik, ale také ke spoustě chutí. Tato kniha jde ale ještě dál a ukáže vám také, že startér můžete používat nekonečně dlouho, a dokonce také jak a k čemu chuťově intenzivní výsledné produkty můžete konzumovat. Kalendář vás přitom provede celým rokem.

Zdraví, trvanlivost a kutilství – kvašení je čistá udržitelnost

Doplňkové parametry

Kategorie: Knihy
EAN: 9788074334238
Autoři: Hort Stefanie
EAN: 9788074334238
Vydání: 1
Počet stran: 127
Žánry: Knihy, Kuchařky a nápoje, Naučná literatura
Datum uvedení - rok: 2025

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Vydavatelství Víkend vzniklo v roce 1991, má tedy za sebou více než sedmadvacet let existence. Od počátečního zaměření na skutečné kriminální případy se činnost rozšířila na knihy pro děti, mládež, romány a zájmové tituly. V knihách z Víkendu nacházejí poučení včelaři, myslivci, rybáři, zahrádkáři, kynologové, milovníci naší i světové historie, klasických detektivek, včetně v poslední době oblíbené severské krimi.