Zemědělství a potraviny

Kód: 0364854
Neohodnoceno
690 Kč
Skladem - dodání do 4 dnů
Encyklopedický přehled

Detailní informace

Nezávislé rodinné knihkupectví
Nespadáme pod velké řetězce, nabízíme rozmanité knižní srdcovky a nabízíme, co máme rádi. Ne to, co nám někdo nařídí.
Dárek zdarma
Dárek zdarma
Ke každé objednávce
23 let lásky ke knihám
Žijeme knihami už od roku 2001. Máme přehled a umíme dobře poradit a své zákazníky známe.
Unikátní výběr
Přes 45 tisíc knih, včetně novinek i starších a nekomerčních pokladů.

Detailní popis produktu

Kniha vznikla ve spolupráci s Českou zemědělskou univerzitou v Praze. Snahou knihy je poukázat na propojenost faktorů prostředí, vlastní zemědělské produkce a vyrobených potravin, ať již jde o jejich množství (včetně výhledů do budoucna), nebo kvalitu.
V první část je o seznámení s historií, současným i budoucím významem zemědělství a zasazení produkce do kontextu prostředí.
Druhá část je věnována produkčním systémům a třetí potravinám a způsobům zpracování zemědělských produktů.
Zajímavé informace v knize naleznou nejen studenti středních škol, jímž je především určena, ale i široká veřejnost, která se v jediné knize získá ucelený přehled.

Doplňkové parametry

Kategorie: Encyklopedie
Autor: Josef Holec
EAN: 9788086726984
Jazyk: cze
Počet stránek: 224
Druh produktu: kniha, vázaná vazba
Rok vydání: 2019

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: