Zemědělství a potraviny
Kód: 0364854Nezávislé rodinné knihkupectví
Nespadáme pod velké řetězce, nabízíme rozmanité knižní srdcovky a nabízíme, co máme rádi. Ne to, co nám někdo nařídí.
Dárek zdarma
Ke každé objednávce
23 let lásky ke knihám
Žijeme knihami už od roku 2001. Máme přehled a umíme dobře poradit a své zákazníky známe.
Unikátní výběr
Přes 45 tisíc knih, včetně novinek i starších a nekomerčních pokladů.
Detailní popis produktu
Kniha vznikla ve spolupráci s Českou zemědělskou univerzitou v Praze. Snahou knihy je poukázat na propojenost faktorů prostředí, vlastní zemědělské produkce a vyrobených potravin, ať již jde o jejich množství (včetně výhledů do budoucna), nebo kvalitu.V první část je o seznámení s historií, současným i budoucím významem zemědělství a zasazení produkce do kontextu prostředí.
Druhá část je věnována produkčním systémům a třetí potravinám a způsobům zpracování zemědělských produktů.
Zajímavé informace v knize naleznou nejen studenti středních škol, jímž je především určena, ale i široká veřejnost, která se v jediné knize získá ucelený přehled.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Encyklopedie |
---|---|
Autor: | Josef Holec |
EAN: | 9788086726984 |
Jazyk: | cze |
Počet stránek: | 224 |
Druh produktu: | kniha, vázaná vazba |
Rok vydání: | 2019 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář