V kuchyni se svatou Hildegardou z Bingenu
Kód: KOS548070Detailní popis produktu
V úvodu knihy najdete přehled prospěšných vlastností a zásad tohoto způsobu stravování spolu s praktickými radami týkajícími se nejdůležitějších potravin. Hildegarda z Bingenu ve středověku pozorovala účinky mnoha potravin, jako je špalda, fenykl, kaštany a řada bylinek a koření. Jak si i my můžeme osvojit tuto zdraví prospěšnou, osvěžující a energii dodávající stravu?Marie-France Delpechová, která podle zásad Hildegardy z Bingenu vaří více než třicet let, se s námi chce podělit o tyto recepty pro každý den, přizpůsobené každé chuti a každému ročnímu období.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kuchařky a nápoje |
---|---|
Autor: | Marie-France Delpechová |
EAN: | 9788088325383 |
Jazyk: | cze |
Počet stránek: | 192 |
Druh produktu: | kniha, vázaná vazba |
Rok vydání: | 2024 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář