Uzení - Jak naložit a přpravit maso, mořské plody, zeleninu, ovoce a další lahůdky

Kód: 0328968
Neohodnoceno
Značka: Grada
307 Kč
Skladem - dodání do 4 dnů
Uzení je starobylá metoda zpracování potravin, prodložení jejich trvanlivosti a zlepšení chuti. Šéfkuchař Jeremy Schmid vám krok...

Detailní informace

Detailní popis produktu

Uzení je starobylá metoda zpracování potravin, prodložení jejich trvanlivosti a zlepšení chuti. Šéfkuchař Jeremy Schmid vám krok za krokem vysvětlí nejen jak si udělat vlastní udírnu, ale i jak správně připravit, ochutit a vyudit různé druhy masa a dalších potravin, aby byl výsledek co nejlepší. Každou kapitolu doplňují recepty, ve kterých zazáří potraviny, které jsme si sami vyudili. Udit můžete nejen maso, ale také sýry, ořechy, vejce a samozřejmě i zeleninu a ovoce a sůl.

Doplňkové parametry

Kategorie: Knihy
ISBN: 978-80-271-0652-3
Vydání: 1
Počet stran: 160
Datum uvedení: 2018-10-24
Předobjednávka: N
Pouze faktura: A
Nelze vracet: N
Výhradní: A
Žánry: Kuchařky a nápoje
Autoři: Schmid Jeremy

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola