Uzení - Jak naložit a přpravit maso, mořské plody, zeleninu, ovoce a další lahůdky
Kód: 0328968Detailní popis produktu
Uzení je starobylá metoda zpracování potravin, prodložení jejich trvanlivosti a zlepšení chuti. Šéfkuchař Jeremy Schmid vám krok za krokem vysvětlí nejen jak si udělat vlastní udírnu, ale i jak správně připravit, ochutit a vyudit různé druhy masa a dalších potravin, aby byl výsledek co nejlepší. Každou kapitolu doplňují recepty, ve kterých zazáří potraviny, které jsme si sami vyudili. Udit můžete nejen maso, ale také sýry, ořechy, vejce a samozřejmě i zeleninu a ovoce a sůl.Doplňkové parametry
Kategorie: | Knihy |
---|---|
ISBN: | 978-80-271-0652-3 |
Vydání: | 1 |
Počet stran: | 160 |
Datum uvedení: | 2018-10-24 |
Předobjednávka: | N |
Pouze faktura: | A |
Nelze vracet: | N |
Výhradní: | A |
Žánry: | Kuchařky a nápoje |
Autoři: | Schmid Jeremy |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář