Udírny a uzení - maso, masné výrobky, ryby

Kód: 0090512
Neohodnoceno
Značka: Grada
158 Kč
SKLADEM
Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácí...

Detailní informace

Detailní popis produktu

Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit. Nabízíme vám recepty na přípravu různých druhů červených mas, drůbeže, domácích uzenin, ryb i zvěřiny. Způsoby uzení: studeným, teplým a horkým kouřem, prostředky k uzení, jak kouř působí Druhy udíren – od malých po velké: malé zahradní udírny, malé udírny pro uzení na zahradě, při kempování a rybaření, udírny vlastní konstrukce, skříňové udírny, komorové udírny, chyby při uzení Uzení masa a masných výrobků: důležitá pravidla pro nasolování, udíme různé druhy masa - vepřové, jehněčí, drůbež nebo zvěřinu, masné výrobky, jaký kouř na jaké uzeniny, recepty. Uzení ryb: kuchání, čištění a nasolování ryb, způsoby uzení, druhy ryb doporučené k uzení, správné skladování a zmrazování, recepty.

Doplňkové parametry

Kategorie: Knihy
Autoři: Binder Egon
EAN: 9788024712611
Vydání: 1
Počet stran: 112
Žánry: Maso, grilování, steaky, Hobby
Datum uvedení - rok: 2005

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola