Tradiční sladké pečení - bezlepkově 2. díl
Kód: 0364628Nezávislé rodinné knihkupectví
Nespadáme pod velké řetězce, nabízíme rozmanité knižní srdcovky a nabízíme, co máme rádi. Ne to, co nám někdo nařídí.
23 let lásky ke knihám
Žijeme knihami už od roku 2001. Máme přehled a umíme dobře poradit a své zákazníky známe.
Unikátní výběr
Přes 45 tisíc knih, včetně novinek i starších a nekomerčních pokladů.
Detailní popis produktu
Kniha receptů na bezlepkové moučníky a cukroví.- recepty jsou chuťově nerozeznatelné od lepkových dobrot
- rychlá, srozumitelná a jednoduchá příprava
- recepty jsou vyladěné a pravidelně používané
- recepty jsou vyzkoušené na vlastní rodině, přátelích a známých, kteří nejsou celiaci
- vše je z dostupných surovin s přesným popisem a s uvedením druhu bezlepkové mouky nebo směsi
- pečivo si minimálně tři dny i po vytažení z mrazáku zachová svoji chuť i konzistenci
- kniha má obsah s fotkami receptů, vyberete si očima dle své chuti
- v knize najdete vše o kváskování
- u některých receptů i náhrady za mléko a vejce
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kuchařky a nápoje |
---|---|
Autor: | Vladěna Halatová |
EAN: | 9788027063628 |
Jazyk: | cze |
Počet stránek: | 128 |
Druh produktu: | kniha, brožovaná vazba |
Rok vydání: | 2019 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář