Síla přírodní fermentace - Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur
Kód: 0508357Detailní popis produktu
Síla přírodní fermentace je oslavou přírodního bohatství, jehož chuti a prospěšných látek si lidstvo užívá po tisíce let a které se může stát součástí i vašeho jídelníčku. Je první kuchařkou, jež do hloubky prozkoumává kulinářské kouzlo kvašených potravin – zavede vás do jejich rozmanitého světa a nabídne jednoduché recepty na výživná, léčivá a lahodná jídla. Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. Mnohdy se během svého vyprávění pozastaví nad tradicemi nejrůznějších světových kultur. V knize nechybějí ani skutečně jednoduché techniky na domácí výrobu piva, vína i octa (spolu s recepty na cider, medovinu či šumivé víno). S téměř stovkou receptů je nejobsáhlejší a nejšířeji pojatou knihou o fermentovaných potravinách, která kdy byla publikována.Doplňkové parametry
Kategorie: | Zdraví, medicína |
---|---|
Autoři: | Katz Sandor Ellix |
EAN: | 9788027130290 |
Vydání: | 1 |
Počet stran: | 256 |
Žánry: | Zdravá výživa |
Datum uvedení - rok: | 2020 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář