Pes, který jedl lanýže

Kód: KOS226677
Neohodnoceno
Značka: Argo
350 Kč
Skladem - dodání do 4 dnů

Detailní informace

Detailní popis produktu

Víte, co jsou "nahaté" ravioly, jak se dělá "svaté víno" a jak chutná scottadito neboli "spálený prst"? Proč je lepší kupovat králíka i s hlavou a co to znamená, když mají těstoviny "duši"? Kde je hlavní město cibule a jaký moučník upekly ženy z Assisi umírajícímu svatému Františkovi? Americká autorka Suzanne Carreiro toho o kulinářských tajemstvích italské Umbrie ví ještě mnohem víc. Její kniha je nejen kuchařkou, ale i cestopisem plným chutí a vůní, průvodcem po restauracích, vinařstvích, polích, sadech a zahradách, i vzpomínkami na lidi, které v tomto starobylém kraji potkala.
Pomáhala jim sklízet šafrán, lisovat víno, vyrábět prosciutto, vypravila se na divoký chřest, na lov lanýžů, slavila v Umbrii Vánoce i další svátky - a sepsala pro vás všechno, co se naučila, včetně mnoha užitečných italských slovíček a hlavně desítek podrobně popsaných receptů a návodů.

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchařky a nápoje
Autor: Suzanne Carreiro
EAN: 9788025724927
Jazyk: cze
Počet stránek: 400
Druh produktu: kniha, vazba není určena
Rok vydání: 2018

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola