Partneři a krize - Jak úspěšně překonat partnerskou krizi

Kód: KOS541544
Neohodnoceno
316 Kč
Skladem - dodání do 4 dnů
Každý partnerský vztah se v čase vyvíjí. Vztah obvykle začíná zamilovaností, bez které bychom do něj nikdy nevstoupili. Jakmile ...

Detailní informace

Nezávislé rodinné knihkupectví
Protože nespadáme pod velké řetězce, nabízíme rozmanité knižní srdcovky.
23 let lásky ke knihám
Žijeme knihami už od roku 2001. Máme přehled a umíme dobře poradit.
Unikátní výběr
Přes 45 tisíc knih včetně novinek i starších a nekomerčních pokladů.

Detailní popis produktu

Každý partnerský vztah se v čase vyvíjí. Vztah obvykle začíná zamilovaností, bez které bychom do něj nikdy nevstoupili. Jakmile zamilovanost pomine, začíná to, čemu říkáme vztah. Do vztahu vstupuje spousta společných cílů, očekávání, potřeb, ale i problémů, emocí a vzájemných kompromisů. Většinu partnerských vztahů alespoň jednou za dobu jejich trvání postihne partnerská krize. Ta může trvat třeba jen několik měsíců, ale i několik let. Pokud partneři vzniklou krizi nezačnou řešit, může vést až ke konci vztahu. Tato kniha se věnuje partnerskému vztahu komplexně ve všech fázích jeho životního cyklu. Je rozdělena na čtyři velké kapitoly, které odpovídají čtyřem fázím vztahu: 1) zamilovanost, 2) vztah, 3) krize ve vztahu, 4) nová úroveň vztahu. Kniha popisuje jednotlivé fáze a pomáhá je pochopit. Je plná reálných praktických příkladů, rad, pravidel a modelových situací. Autor situace nejen popisuje, ale hlavně radí, jak partnerské krizi čelit a jak ji zvládnout. Autor Karel Chába se partnerskému poradenství věnuje přes třináct let. V knize sdílí poznatky získané z více než deseti tisíc sezení s klienty. Přistupuje k tématu s unikátním pohledem, který kombinuje laické porozumění s hlubokým rozborem.

Doplňkové parametry

Kategorie: Naučná a odborná literatura
Autor: Karel Chába
EAN: 9788074024924
Jazyk: cze
Počet stránek: 186
Druh produktu: kniha, brožovaná vazba
Rok vydání: 2024

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: