Jak vařit z omezených zdrojů v době krize? Jak si v domácích podmínkách vyrobit základní drogerii, kosmetiku, léčivé přípravky z bylin a další nezbytnosti? Nenechte nic náhodě a...
Od dob, kdy se výroba veganských sýrů pojila s prapodivnými surovinami, které nebyly k sehnání a spoustou drahého náčiní uplynulo už mnoho času. V knize Super jednoduché...
Světem pečení dortů vás provede cukrářka Lucie Dvořáková, mimo jiné blogerka známá jako Chez Lucie. Vyzkoušejte recepty na neodolatený čokoládový dort s citrusy, ořechový mocca...
Fytolektorka Petra Rehm-Hugová a přírodní kosmetička Marina Westermannová vybraly 100 oblíbených a osvědčených receptů z léčivých a divoce rostoucích bylin, od čaje posilujícího...
Ke všem jídlům světa a k jejich ingrediencím se váže historie dlouhá jako lidstvo samo. Každý pokrm musel být v nějakém okamžiku poprvé připraven, čímž se zrodil recept, jenž...
Rádi vzpomínáte na pečení našich babiček, kdy na stole byla připravená mramorová bábovka, buchty nebo báječné linecké? Pamatujete na retro dobu našich maminek, kdy se pekly...
První a druhý díl kuchařky Fit s Marcelou dělí dva roky a jeden porod. Autorka Marcela Hrbáčková pro vás opět nachystala recepty, které potěší nejen vaše chuťové buňky, ale také...
Sladké synonymum štěstí na šest písmen? Koláče! Populární cukrářka Chez Lucie vás zasvětí do tajů jejich pečení a ukáže vám, jak vytvořit ty nejlahodnější kousky. I úplní...
Profesionální kuchař Ing. Martin Černohorský v současné době provozuje rodinnou školu vaření CEREXIM v Praze, kde pořádá i kuchařské kurzy pro veřejnost. Nyní se rozhodl podělit...
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací