Jak říká herečka Jana Štěpánková, jednou se rozhodla vykonat něco pro lidstvo, a když svého času zjistila, co jsou cukety vlastn...
V této knize se seznámíte s léčivými vlastnostmi stromů rostoucích v České republice a zjistíte, jak je využít v praxi. Najdete ...
Nová kniha známé cukrářky a pekařky Heleny Vybíralové je na světě! Čekají nás tradiční i nečekané chuťové kombinace, které pro...
Autor Pražské kuchařky a celé řady úspěšných kuchařských knih Roman Vaněk navazuje touto novou publikací na knižní bestseller Sn...
Jak se zbavit ostychu z pultu s masem a jak si vybrat ten správný kus na guláš? Jak poznat, které maso je vhodné na pánev, zatím...
Knižní bestseller "Poklady klasické čeké kuchyně" doplňuje tato ještě lépe propracovaná a obsáhlejší kuchařská kniha Romana Vaňk...
Máte rádi voňavý domácí chléb, křupavé domácí rohlíky a houstičky či nadýchané moučníky? Chcete si zkusit upéci vlastní kváskový...
Od svěží zelené louky a okraje lesa až po pastviny a zahrady kolem domů: všude tam najdete chutné divoké byliny a plody, které n...
Pár obyčejných surovin, jednoduchý postup a na stole super jídlo. O nic jiného v této kuchařce nejde. Žádná nukleární věda a žád...
Konečně kniha, která nabízí jasný a ucelený přehled o tom, co to znamená stát se vitariánem. Pokud uvažujete o přechodu na syrov...
Autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk s manželkou Janou rozšiřují jejich veleúspěšnou edici kuchařek „Snadno & Rychle“ o nov...
Kniha představuje možnosti grilování s použitím grilu typu kamado, kterému se také, podle jeho tvaru, říká „Big Green Egg“. Tyto...
Nastavení