Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácí...
Novou značku od známých autorů na sociálních sítích sledují za několik měsíců již stovky tisíc lidí. Nyní přichází první kuchařk...
Domácí cukroví je domácí cukroví. Jen my sami víme, jaké suroviny jsme při jeho přípravě použili, není nad cukroví upečené z kva...
Další kniha doktora Gundryho odhaluje nový a neuvěřitelný paradox související s ketony a jejich vlivem na snižování tělesné váhy...
Ucelený soubor receptů na domácí zavařování a nakládání ovoce, zeleniny, hub, masa a hotových pokrmů. Jsou to jak léty prověřené...
Aktualizované vydání populární kuchařky pro zdravé srdce. Seznámíte se s potravinami a recepty z běžných surovin, které jsou vho...
Rýži má rád celý svět. Rýže je mnohem víc než jen příloha. Je zdravá, neobsahuje lepek a s více než 800 odrůdami je nejdůležitěj...
Druhou kuchařku roku 2023 jsme věnovali zelenině. Nečekejte ovšem knihu jen pro vegany či vegetariány, novinka obsahuje recepty ...
Kuchařka obsahuje v současné době nejoblíbenější recepty na přípravu moučníků. Jsou to přesně ty recepty, které kolují z rodiny ...
Alex Mikšovic, publicista a bartender emeritus, autor odborných knížek a iniciátor Světového dne koktejlu ve své nové knize uvád...
Období prvních příkrmů je za námi, ale každodenní vaření dětem je stále oříšek? Také si každý den pokládáte otázku, co malým str...
Renomovaný autor gastronomických bestsellerů Roman Vaněk přichází s novou velkou kuchařskou knihou tentokrát s názvem „SNADNO & ...
Nastavení