Uvařte si všechno sami – protože je to zábava a prostě to lépe chutná. Kdo si myslí, že „vlastní produkce“ je příliš nákladná a ...
Ája Drahokoupilová je patnáctiletá nadšená kuchařka, která se v kuchyni pohybuje opravdu od dětství. Začínala tím, že si jako ma...
Začínáte žít bezlepkově a jste naprosto ztraceni v množství informací, které k vám plynou ze všech možných stran? Potřebujete po...
Uzení je starobylá metoda zpracování potravin, prodložení jejich trvanlivosti a zlepšení chuti. Šéfkuchař Jeremy Schmid vám krok...
Se spoustou rad a receptů i bez mléka a vajec Zvládáte každodenní bezlepkové stravování, ale rádi byste svůj jídelníček oboha...
Nová publikace inspirovaná Šumavou je volným pokračováním úspěšné kuchařky Recepty ze šumavské vesnice. Autorka se tentokrát věn...
Kuchařka z oblíbené edice Nové recepty naší rodiny obsahuje jak univerzální recepty, které se dají připravit téměř z jakéhokoliv...
Kniha obsahuje 270 jednoduchých receptů na polévky, hlavní jídla, pomazánky, saláty, moučníky a cukroví bez použití mléka a vaje...
Jak se naučit vařit výborné kari?! Jde to celkem snadno: Úspěšně rozjetou kariéru v korporátu zabalte do krabice a vyhoďte z okn...
Přejete si kvetoucí zelený ráj anebo lahodnou zeleninu s co možná nejmenší námahou? Záhony bez plevele, trávu, která téměř neros...
Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácí...
Novou značku od známých autorů na sociálních sítích sledují za několik měsíců již stovky tisíc lidí. Nyní přichází první kuchařk...
Nastavení