Jídlo pro radost

Kód: 9788026616290
Neohodnoceno
Značka: EDIKA
351 Kč
Skladem - dodání do 4 dnů
Autorka se zabývá antropologií jídla a v této knize čtenáře srozumitelnou formou seznamuje se zajímavými poznatky z tohoto oboru, V knize čtenář najde dostatek informací, aby pochopil minulost a přítomnost vztahu člověka k jídlu, třeba proč se bráníme neznámým jídlům, proč si oblíbíme některá jídla, čtenář se seznámí s rituály spojenými s jídlem. Autorka naznačuje možná řešení palčivých problémů, před kterými lidstvo stojí, jako např. co budeme jíst, až sníme všechno, co nyní máme k dispozici.
Nezávislé rodinné knihkupectví
Protože nespadáme pod velké řetězce, nabízíme rozmanité knižní srdcovky.
Dárek zdarma
Dárek zdarma
Ke každé objednávce
23 let lásky ke knihám
Žijeme knihami už od roku 2001. Máme přehled a umíme dobře poradit.
Unikátní výběr
Přes 45 tisíc knih včetně novinek i starších a nekomerčních pokladů.

Detailní popis produktu

Popis produktu není dostupný

Doplňkové parametry

Kategorie: Zdraví a životní styl
Autor: Eva Ferrarová
EAN: 9788026616290
Podtitul: Proč jíme to, co jíme, a nejíme to, co nejíme
Typ: Kniha
Vydavatelství: EDIKA
Počet stran: 240
Vazba: vázaná s laminovaným potahem
Rozměry: 165 x 235 mm
Release: 1
Jazyk: čeština
Žánr: moderní kuchařky, zdravá výživa
Věk: 15
Rok vydání: 2021

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: