Jídlo pro radost

Kód: 9788026616290
Neohodnoceno
Značka: EDIKA
351 Kč
Skladem - dodání do 4 dnů
Autorka se zabývá antropologií jídla a v této knize čtenáře srozumitelnou formou seznamuje se zajímavými poznatky z tohoto oboru, V knize čtenář najde dostatek informací, aby pochopil minulost a přítomnost vztahu člověka k jídlu, třeba proč se bráníme neznámým jídlům, proč si oblíbíme některá jídla, čtenář se seznámí s rituály spojenými s jídlem. Autorka naznačuje možná řešení palčivých problémů, před kterými lidstvo stojí, jako např. co budeme jíst, až sníme všechno, co nyní máme k dispozici.
Nezávislé rodinné knihkupectví
Nespadáme pod velké řetězce, nabízíme rozmanité knižní srdcovky a nabízíme, co máme rádi. Ne to, co nám někdo nařídí.
23 let lásky ke knihám
Žijeme knihami už od roku 2001. Máme přehled a umíme dobře poradit a své zákazníky známe.
Unikátní výběr
Přes 45 tisíc knih, včetně novinek i starších a nekomerčních pokladů.

Detailní popis produktu

Popis produktu není dostupný

Doplňkové parametry

Kategorie: Zdraví a životní styl
Autor: Eva Ferrarová
EAN: 9788026616290
Podtitul: Proč jíme to, co jíme, a nejíme to, co nejíme
Typ: Kniha
Vydavatelství: EDIKA
Počet stran: 240
Vazba: vázaná s laminovaným potahem
Rozměry: 165 x 235 mm
Release: 1
Jazyk: čeština
Žánr: moderní kuchařky, zdravá výživa
Věk: 15
Rok vydání: 2021

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: