Jak říct ne cukru - Snadné tipy a recepty, které vám pomohou zříct se cukru

Kód: 0514922
Neohodnoceno
Značka: Lingea
114 Kč
Skladem - dodání do 4 dnů
Tato příručka vám ukáže, jak se můžete stravovat pestře, plnohodnotně, chutně a přitom se vyhnout rizikům, která s sebou nadměr...

Detailní informace

Nezávislé rodinné knihkupectví
Protože nespadáme pod velké řetězce, nabízíme rozmanité knižní srdcovky.
Dárek zdarma
Dárek zdarma
Ke každé objednávce
23 let lásky ke knihám
Žijeme knihami už od roku 2001. Máme přehled a umíme dobře poradit.
Unikátní výběr
Přes 45 tisíc knih včetně novinek i starších a nekomerčních pokladů.

Detailní popis produktu

Tato příručka vám ukáže, jak se můžete stravovat pestře, plnohodnotně, chutně a přitom se vyhnout rizikům, která s sebou nadměrná konzumace sladkostí přináší. Probírá věci, které nás opravdu zajímají: mechanismy, jak překonat závislost na cukru. „Závislost“ může znít trochu dramaticky, ale mnozí z nás na cukru do určité míry závislí jsou, jen o tom nevíme. Knížka je nabitá stravovacími tipy, ověřenými radami a lákavými recepty na pokrmy připravené bez cukru. Poskytne vám vše, co potřebujete k tomu, abyste zlepšili své stravovací návyky a zřekli se cukru v potravinách. Vyzkoušejte a uvidíte, že to není tak složité, jak se zdá. Nejprve se seznámíme s tím, jak cukr v potravinách rozpoznat. Potom se zaměříme na triky, jak omezit chuť na sladké a dopřát si něco sladkého na zub zdravě. Recepty s nízkým obsahem cukru na konci knihy vám pomohou, aby byly vaše nové dny bez cukru (nebo s minimem cukru) stále plné lahodných jídel a svačin, ze kterých se dobře najíte a získáte energii. Nebojte se – nemusíte to všechno zvládnout najednou. Malé změny se zpočátku zdají nedůležité, ale brzy se jejich efekt nasčítá. Jak říká staré buddhistické rčení: „Pokud se díváte správným směrem, jediné, co musíte udělat, je jít dál.“

Doplňkové parametry

Kategorie: Psychologie
Autoři: Bassford Katherine
EAN: 9788075086723
Vydání: 1
Počet stran: 128
Žánry: Psychologie
Datum uvedení - rok: 2021

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: