Jak říct ne cukru - Snadné tipy a recepty, které vám pomohou zříct se cukru

Kód: 0514922
Neohodnoceno
Značka: Lingea
43 Kč
Skladem - dodání 10 dnů
Tato příručka vám ukáže, jak se můžete stravovat pestře, plnohodnotně, chutně a přitom se vyhnout rizikům, která s sebou nadměr...

Detailní informace

Nezávislé rodinné knihkupectví
Nespadáme pod velké řetězce, nabízíme rozmanité knižní srdcovky a nabízíme, co máme rádi. Ne to, co nám někdo nařídí.
23 let lásky ke knihám
Žijeme knihami už od roku 2001. Máme přehled a umíme dobře poradit a své zákazníky známe.
Unikátní výběr
Přes 45 tisíc knih, včetně novinek i starších a nekomerčních pokladů.

Detailní popis produktu

Tato příručka vám ukáže, jak se můžete stravovat pestře, plnohodnotně, chutně a přitom se vyhnout rizikům, která s sebou nadměrná konzumace sladkostí přináší. Probírá věci, které nás opravdu zajímají: mechanismy, jak překonat závislost na cukru. „Závislost“ může znít trochu dramaticky, ale mnozí z nás na cukru do určité míry závislí jsou, jen o tom nevíme. Knížka je nabitá stravovacími tipy, ověřenými radami a lákavými recepty na pokrmy připravené bez cukru. Poskytne vám vše, co potřebujete k tomu, abyste zlepšili své stravovací návyky a zřekli se cukru v potravinách. Vyzkoušejte a uvidíte, že to není tak složité, jak se zdá. Nejprve se seznámíme s tím, jak cukr v potravinách rozpoznat. Potom se zaměříme na triky, jak omezit chuť na sladké a dopřát si něco sladkého na zub zdravě. Recepty s nízkým obsahem cukru na konci knihy vám pomohou, aby byly vaše nové dny bez cukru (nebo s minimem cukru) stále plné lahodných jídel a svačin, ze kterých se dobře najíte a získáte energii. Nebojte se – nemusíte to všechno zvládnout najednou. Malé změny se zpočátku zdají nedůležité, ale brzy se jejich efekt nasčítá. Jak říká staré buddhistické rčení: „Pokud se díváte správným směrem, jediné, co musíte udělat, je jít dál.“

Doplňkové parametry

Kategorie: Knihy
Autoři: Bassford Katherine
EAN: 9788075086723
Vydání: 1
Počet stran: 128
Žánry: Psychologie
Datum uvedení - rok: 2021

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: