Histaminová intolerance
Kód: 0519254
Dárek zdarma
Ke každé objednávce
Detailní popis produktu
Mnoho lidí trpí po jídle různými obtížemi: průjmy, nadýmáním, nevolností, dýchacími potížemi, kožními problémy nebo rýmou. Příčinou může být nesnášenlivost histaminu, látky obsažené v některých potravinách.Druhé, aktualizované a doplněné vydání úspěšné publikace německého autora shrnuje jeho vlastní zkušenosti s histaminovou intolerancí a v podobě praktického rádce ukazuje, jak se těmto zdravotním obtížím vyhnout.
Čtenáři v knize naleznou odpověď na zásadní otázky: Které potraviny jsou vhodné? Čemu se vyhýbat? Jak nalézt stejně dobré alternativy? Kniha obsahuje také recepty, které názorně ukazují, jak chutně vařit i bez histaminu.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Zdraví, medicína |
---|---|
EAN: | 9788074925061 |
Autor: | Thilo Schleip |
EAN: | 9788074925061 |
Jazyk: | cze |
Počet stránek: | 120 |
Druh produktu: | kniha, brožovaná vazba |
Rok vydání: | 2021 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
Nakladatelství Galén vzniklo v roce 1993 se záměrem profilovat se jako odborný nakladatelský dům v oblasti medicíny. Během téměř třicetiletého fungování bylo vydáno na 2000 publikací, ediční záměr se navíc rozšířil i do jiných oblastí. Díky kvalitě své produkce se Galén stal partnerem Karlovy univerzity pro řadu koedičních titulů, získal mnohá ocenění svých publikací a vytvořil oceňovanou standardní autorsko-redakčně-polygrafickou kvalitu jednotlivých publikací.