Domácí zpracování zvěřiny

Kód: KOS289185
Neohodnoceno
Značka: Vašut
219 Kč
SKLADEM

Detailní informace

Detailní popis produktu

Jaké vybavení a pomůcky jsou při zpracování zvěřiny nezbytné? Jak se vypořádat se špatně střeleným kusem? Na konkrétních příkladech srnčí a černé zvěře se seznámíte se všemi postupy od stahování zvěřiny až po zpracování jednotlivých porcí masa. Myslivec Carsten Bothe přináší praktickou příručku plnou užitečných informací, rad a tipů týkajících se správného zpracování zvěřiny - nejen pro náruživé lovce, ale i pro milovníky dobré kuchyně. Veškeré postupy bourání a porcování masa jsou podrobně popsány a doplněny názornými fotografiemi krok za krokem, a to až po gurmánský zážitek u stolu.

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchařky a nápoje
Autor: Carsten Bothe
EAN: 9788075412393
Jazyk: cze
Počet stránek: 88
Druh produktu: kniha, brožovaná vazba
Rok vydání: 2021

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola