Domácí sýry, 2. rozšířené vydání

Kód: 9788026442943
Neohodnoceno
Značka: CPRESS
263 Kč
Skladem - dodání do 4 dnů
Podle této knihy se naučíte vyrábět mnoho druhů domácích sýrů. Nepotřebujete vlastní krávy, kozy ani ovce, nemusíte bydlet na statku. Stačí se jen řídit pokyny zkušené autorky, sehnat si doporučované pomůcky a přísady a pečlivě dodržovat postupy. Vyrobíte si sýry jak s českou tradicí, tak i sýry zahraničního původu, dozvíte se, kam můžete v Evropě vyrazit na statky se sýrovou turistikou, a naleznete zde hodně zajímavých receptů, v nichž uplatníte své sýrové výrobky. Vše je doplněno názornými fotografiemi.
Nezávislé rodinné knihkupectví
Protože nespadáme pod velké řetězce, nabízíme rozmanité knižní srdcovky.
Dárek zdarma
Dárek zdarma
Ke každé objednávce
23 let lásky ke knihám
Žijeme knihami už od roku 2001. Máme přehled a umíme dobře poradit.
Unikátní výběr
Přes 45 tisíc knih včetně novinek i starších a nekomerčních pokladů.

Detailní popis produktu

Popis produktu není dostupný

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchařky a nápoje
Autor: Petra Rubášová
EAN: 9788026442943
Podtitul: Návody na výrobu a zajímavé recepty – naše i zahraniční
Typ: Kniha
Vydavatelství: CPRESS
Počet stran: 160
Vazba: brožovaná, šitá nitmi
Rozměry: 167 x 225 mm
Release: 3
Jazyk: čeština
Žánr: moderní kuchařky, zdravé kuchařky
Věk: 18
Rok vydání: 2022

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: