Domácí jogurt, tvaroh a sýr
Kód: 0515675Nezávislé rodinné knihkupectví
Nespadáme pod velké řetězce, nabízíme rozmanité knižní srdcovky a nabízíme, co máme rádi. Ne to, co nám někdo nařídí.
23 let lásky ke knihám
Žijeme knihami už od roku 2001. Máme přehled a umíme dobře poradit a své zákazníky známe.
Unikátní výběr
Přes 45 tisíc knih, včetně novinek i starších a nekomerčních pokladů.
Detailní popis produktu
Vyrobit sýr dokáže každý!Udělat si domácí mléčné výrobky? Není nic snadnějšího! Autorka této knížky má také jenom "docela normální" kuchyň. S těmi nejjednoduššími pomůckami vyrábí jogurty, podmáslí, čerstvé či plísňové sýry, kořeněné tvrdé sýry a spoustu dalších věcí. V této knize vysvětluje různé metody zpracování mléka a představuje množství vyzkoušených receptů na vynikající přírodní produkty - bez zvýrazňovačů chuti, konzervačních látek a umělých aromat.
Připravte si s její knihou své vlastní domácí mléčné výrobky - přírodní a lahodné.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kuchařky a nápoje |
---|---|
Autor: | Quirini Cosima Bellersen |
EAN: | 9788075412652 |
Jazyk: | cze |
Počet stránek: | 144 |
Druh produktu: | kniha, brožovaná vazba |
Rok vydání: | 2021 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář