Divočák - recepty z kančího masa
Kód: 0563171Nezávislé rodinné knihkupectví
Nespadáme pod velké řetězce, nabízíme rozmanité knižní srdcovky a nabízíme, co máme rádi. Ne to, co nám někdo nařídí.
Dárek zdarma
Ke každé objednávce
23 let lásky ke knihám
Žijeme knihami už od roku 2001. Máme přehled a umíme dobře poradit a své zákazníky známe.
Unikátní výběr
Přes 45 tisíc knih, včetně novinek i starších a nekomerčních pokladů.
Detailní popis produktu
Autoři této kuchařky se společně s fotografem zúčastnili lovu na divočáka v lesích jižního Švédska a byli přitom, když padl výstřel, i při následném vyvrhování a bourání. Bachyně vážící 76 kg byla skolena jednoho časného lednového rána a její maso vystačilo na všech 52 receptů v této knize, včetně několika pamlsků pro psy, kteří byli důležitou součástí lovecké výpravy.Kančí maso je libové s jemnou příchutí zvěřiny, skvěle se hodí k úpravě při nízkých teplotách, na grilování i k výrobě klobás a přípravě pokrmů z mletého masa. Mezi recepty najdete jednoduchá jídla i slavnostnější pokrmy, tradiční recepty od babiček i novější pojetí úpravy masa; všechny recepty jsou označeny stupněm obtížnosti od 1 do 3.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kuchařky a nápoje |
---|---|
Autor: | Mikael Axell |
EAN: | 9788075413239 |
Jazyk: | cze |
Počet stránek: | 144 |
Druh produktu: | kniha, vázaná vazba |
Rok vydání: | 2022 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář