Česká kuchyně / Czech Cookery (anglicky)
Kód: 0627545
Dárek zdarma
Ke každé objednávce
Detailní popis produktu
Enticingly fragrant pork baked with stewed sauerkraut and dumplings, fillet of beef in cream sauce garnished with lemon and cranberries, roast goose, pheasant with bacon, Prague ham with creamed horseradish, pancakes with bilberry sauce, strawberry dumplings made of fermented dough and sprinkled with grated white cheese, baked yeast dumplings with poppy-seed and cream cheese fillings, or Christmas cake with raisins and almonds... These are the classics that have made Czech cuisine famous. This recipe book, with its easy-to-follow instructions, plenty of tips and variations on basic recipes, and colour photographs of important steps in the preparation and presentation of the dishes, will certainly tempt you into cooking something mouthwatering for your family or friends.Doplňkové parametry
Kategorie: | Knihy |
---|---|
Autoři: | Filipová Lea |
EAN: | 9788027609116 |
Vydání: | 5 |
Počet stran: | 64 |
Datum uvedení - rok: | 2025 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
Společnost Nakladatelství Slovart, s.r.o., byla založena v Praze v únoru 1994 jako dceřiná firma Vydavateľstva Slovart, s.r.o. se sídlem v Bratislavě.
Nakladatelství Slovart vydalo již více než 2000 českých titulů, a to licenčních knih předních světových nakladatelů (např. Dorling Kindersley, Quarto, Taschen, Thames & Hudson). Dále vydává knihy domácích autorů převážně z oblasti dětské a populárně naučné literatury jako např. Naše vlast, Cesty dětí do staletí, Můj první atlas České republiky/Evropy s trvalou snahou, aby měly reálnou perspektivu prosadit se i v zahraničí.