Běhání pro špičkový výkon

Kód: 0344861
Neohodnoceno
Značka: Omega
263 Kč
Skladem - dodání do 4 dnů

Detailní informace

Nezávislé rodinné knihkupectví
Nespadáme pod velké řetězce, nabízíme rozmanité knižní srdcovky a nabízíme, co máme rádi. Ne to, co nám někdo nařídí.
Dárek zdarma
Dárek zdarma
Ke každé objednávce
23 let lásky ke knihám
Žijeme knihami už od roku 2001. Máme přehled a umíme dobře poradit a své zákazníky známe.
Unikátní výběr
Přes 45 tisíc knih, včetně novinek i starších a nekomerčních pokladů.

Detailní popis produktu

Kniha je dílem autora nanejvýš povolaného, olympijského vítěze v maratónu z Mnichova 1972 Franka Shortera. Celkem 160 stran této knihy poskytuje veškeré základní informace pro všechny, kdo se rozhodnou běhat pro zdraví, ať již z jakýchkoli důvodů (s cílem zvýšit svou tělesnou zdatnost, snížit tělesnou hmotnost, zamezit účinkům stárnutí, zlepšit náladu nebo tělesný vzhled). Její obsah naznačuje i podtitul "Postupy a trénink, abyste byli rychlejší a zdatnější". Čtenář se např. naučí pracovat se svým tělem pomocí účinnějších tréninkových postupů, připravovat se na závody pomocí programů "na míru", správně se stravovat a pít a provádět základní cvičení tak, aby se vyhnul zranění. Po úplných základech pro zájemce o tuto činnost z řad nováčků (účinky a výhody běhání, stanovení vlastní zdatnosti, co při běhu nosit a jak se obout) kniha rozebírá přístupnou formou techniku běhu, přípravu, protahovací a posilovací cviky, fyziologii, výživu či nebezpečí zranění a uvádí také např. způsob vedení tréninkového deníku. Další část knihy se věnuje špičkovému běhání včetně závodů a přípravy na ně: intervalovému tréninku, tréninku v kopcích, různým tréninkovým trasám, správnému dýchání či taktice při samotném závodu, speciálně pro závody na tratích od 5 km až po maratón.

Doplňkové parametry

Kategorie: Sport
Autor: Frank Shorter
EAN: 9788075851598
Jazyk: cze
Počet stránek: 160
Druh produktu: kniha, brožovaná vazba
Rok vydání: 2019

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: