Atlas chutí

Kód: 267373
Neohodnoceno
Značka: Smart Press
615 Kč
SKLADEM
Čech, Moravy a Slezska - Regionální kuchařka

Detailní informace

Nezávislé rodinné knihkupectví
Nespadáme pod velké řetězce, nabízíme rozmanité knižní srdcovky a nabízíme, co máme rádi. Ne to, co nám někdo nařídí.
Dárek zdarma
Dárek zdarma
Ke každé objednávce
23 let lásky ke knihám
Žijeme knihami už od roku 2001. Máme přehled a umíme dobře poradit a své zákazníky známe.
Unikátní výběr
Přes 45 tisíc knih, včetně novinek i starších a nekomerčních pokladů.

Detailní popis produktu

Každý tuzemský region má recepty, které jsou jedinečné. Jihočeské knedlíky s borůvkovým žahourem, podkrkonošské kyselo, valašský skopový guláš, ornamentální chodské koláče, smažený chřest z jihu Moravy nebo patenty s oskerušovými povidly ze Slovácka. Domácí strava je proti té restaurační osobní, spojená s konkrétními lidmi a příběhy. Stojí na běžně dostupných a lokálních surovinách a obvykle nevyžaduje složité postupy.
Poznejte chuťový místopis Čech, Moravy a Slezska:
13 kapitol podle tuzemských etnografických regionů včetně představení základních surovin
135 receptů na polévky, hlavní jídla i sladké, pokrmy všední i sváteční
40 tipů na výlety do přírody i za gastronomickými zážitky včetně map
13 stále živých regionálních tradic z Valašska, Slovácka, Brna, Haná, Slezska, Podkrkonoší, Horácka, Polabí, Prahy, Jižní Čechy, Šumavy, Chodska a Sudet.

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchařky a nápoje
Autor: Petra Pospěchová
EAN: 9788088244318
Jazyk: cze
Počet stránek: 320
Druh produktu: kniha, vázaná vazba
Rok vydání: 2023

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: